Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intermediate Yogales, in Wageningen en online

01/09/2021 @ 19:45 - 21:15

Dit is een reeks van 16 yogalessen, vanaf september helemaal tot aan de kerst! Geef je snel op, want de plek in de studio is beperkt!

Alleen op 20 oktober (herfstvakantie) is er geen les.

De les is op intermediate niveau, wat betekent dat je al wat ervaring met (Critical Alignment) Yoga nodig hebt, en het gebruik van de tools bekend moet zijn.

Je kan de lessen ook online volgen! Wel heb je daarvoor alle tools nodig: het stripje, vilten matje, boogje, hoofdstandbankje en blok komen allemaal langs. Uiteraard kan je een oefening ook overslaan of vervangen, maar ik zal je daarin niet of nauwelijks in kunnen begeleiden. Zorg verder voor een fijne yogamat en een vrij stukje muur om tegen te oefenen. Je krijgt ook alle opnames van de lessen, dus kunt ze ook op elk ander moment volgen.

Ook als je de les in de studio meedoet, krijg je de Zoom link en de link naar de opnames van de lessen. Mocht je een keer niet live mee kunnen doen, dan kan je de les online (later) volgen!

PS: ik ga er niet van uit: maar als er weer een lockdown komt gaan de lessen online door!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
01/09/2021
Tijd:
19:45 - 21:15
Evenement Categorie:

Locatie

Het Yogaschooltje
Rouwenhofstraat 10
Wageningen, 6701 BB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Yoga met Selle
Telefoon:
0618368464
E-mail:
info@yogametselle.nl
Bekijk de site van Organisator