Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lockdown special 1: elke dag een half uur Yoga met Selle!

21/12/2020 @ 10:30 - 11:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

- €4 – €50

Overleef de lockdown, met gratie!

Oef, weer een lockdown! Om jullie en mezelf er toch nog fris doorheen te slepen is deze serie: Elke werkdag een half uurtje yoga, even je lijf in, bewegen en ontspannen! Tegelijkertijd is het ook een moment om contact te houden. Zo gaan we toch met goede moed het nieuwe jaar in!

Geef je op voor deze serie lessen: Elke werkdag een half uurtje Yoga met Selle, live via Zoom!

De les begint elke dag om 10.30, een mooie pauze in je werkdag of een rustige start als je vrij bent. We beginnen op maandag 21 december en gaan door tot dinsdag 19 januari. In het weekend, met kerst en op 1 januari is er geen les. In totaal zijn het zo 20 mini-lesjes. Geef je nu op voor het hele pakket en betaal maar €60,- voor toegang tot zowel de live les als de opnames!

Je hebt voor deze lessen alleen een stripje en een rolletje nodig thuis. Een rolletje kan je zelf maken van een opgerold laken, als je nog geen stripje hebt, geef me even een seintje!

Op dezelfde dag zet ik de les ook (afgeschermd) in HD op Youtube, dus je kan de les ook op een ander moment doen als dat je beter uitkomt, of ze later herhalen.

Mocht je je liever niet willen opgeven voor de hele serie, dan kan je hieronder ook losse lessen kopen. Je hebt dan toegang tot alléén de live les.
De opnames van de lessen kan je ook aankopen, die vind je hier.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
21/12/2020
Tijd:
10:30 - 11:00
Kosten:
€4 – €50
Evenement Categorie:

Organisator

Yoga met Selle
Telefoon:
0618368464
E-mail:
info@yogametselle.nl
Bekijk de site van de organisator
© Copyright - Yoga met Selle

Login

Lost your password?