Laden Evenementen

« Alle evenementen

Lockdown special 3!

20 februari @ 10:00 - 10:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Een regelmatig terugkerende activiteit.

- €4 – €39

Hoe kom jij de lockdown door? Voor de tweede verlenging van de lockdown hebben we een prachtig pakket korte yogalessen samengesteld! Thuis yoga doen kan best een uitdaging zijn, dus we maken het je graag zo makkelijk mogelijk: Niet te lange lessen, en een ruim aanbod om live mee te kunnen doen! Voor de drie weken tussen 10 februari en 2 maart, ben ik heel blij om je een bundeling van krachten te kunnen bieden tussen mij en Suzanne de la Fonteijne!

Zes lessen per week, drie door Selle en drie door Suzanne, voor maar €39,-!
Ik geef een yogalesje om 12 uur, op maandag, woensdag en vrijdag. Suzanne geeft twee lessen in de avond en één op zaterdagochtend! Dit hele pakket, 18 lessen, voor maar €39,-!

Het lesrooster is dan als volgt:

Maandag: 12.00-12.30 door Selle
Dinsdag: 20.00-21.00 door Suzanne
Woensdag: 12.00-12.30 door Selle
Donderdag: 20.30-21.15 door Suzanne
Vrijdag: 12.00-12.45 door Selle
Zaterdag: 10.00-10.45 door Suzanne

Je kan zo veel lessen volgen als je wil en je krijgt óók nog eens de opnames (op Youtube) van alle lessen, dus je kan ze ook doen op een moment dat jou beter uitkomt. Suzanne en ik volgen ons eigen programma, en elk van de lessen is een losstaand geheel. Zeker als je al een beetje Critical Alignment Yoga ervaring hebt, zal je in elke les aan kunnen schuiven, ook al heb je voorgaande lessen van die week gemist.

Drie lessen per week door Selle: €30,-
Alleen de lessen van Selle volgen kan ook! Live online lessen om 12 uur op maandag, woensdag en vrijdag. Op maandag en woensdag zijn de lessen een half uur, op vrijdag drie kwartier! Voor drie weken (negen lessen) betaal je €30,-. Je krijgt ook hier de opnames op Youtube!

Alléén Suzannes lessen volgen kan uiteraard ook, stuur daarvoor een email naar: info@suzannedelafonteijne.nl

Je hebt voor de lessen geen ervaring nodig, iedereen is welkom. Je hebt wel een stripje nodig! Verder gebruiken we wat spullen die je toch wel in huis hebt: een opgerold laken, kussens, soms een stoel of een riem.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
10:00 - 10:45
Kosten:
€4 – €39
Evenement Categorie: