Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lunar Retreat!

14 juli @ 17:00 - 20 juli @ 14:00

Verlang je naar een zomerweek waarbij je tot rust kan komen, in stilte de verbinding met jezelf kan herstellen, maar je je tegelijkertijd gesteund voelt door de mensen om je heen? Een week waarin je met anderen kan spelen, genieten, maar ook uitgedaagd wordt om te groeien? Hou je van Yoga, Therapeutic Flying en Thaise massage? In deze week wordt je gedrenkt in deze drie yogavormen!

Selle en Dieke geven dit jaar opnieuw een ‘Lunar’ Yoga zomerweek!

Dit is een week waarbij de focus ligt op ontspanning, diepgang en verbinding. De beoefening van Yoga, Thaise Massage en Therapeutic Flying is allemaal om het proces van verbinden te ondersteunen. Verbinding met jezelf, de stilte, de natuur en met elkaar.

Selle en Dieke zijn beide expert in het helder uitleggen van yoga, acroyoga en thaise massage houdingen, dat biedt structuur en veiligheid. Maar deze week gaat dieper. Er zal aandacht zijn voor voelen, aanwezig zijn in openheid en andere processen die aan de oppervlakte komen wanneer je het contact met jezelf en anderen aangaat.

Om het proces van naar binnen gaan te ondersteunen zullen er tijdens de week momenten zijn waar we je uitnodigen om te schrijven in kleine groepjes te delen wat er in je omgaat. De groep is een bedding waarbinnen je alles mag voelen en hierover kan delen. Er is in deze week veel ruimte voor stilte en contemplatie maar ook voor genieten en plezier!

Programma

Aankomst is op zaterdag 14 juli vanaf 17.00, om 18.00 is er een welkomstdiner. Om 20.00 is de openingscirkel.

Het dagelijks programma zal er (ongeveer) zo uit zien:

7:15 opstaan in stilte
7:45 – 9.30 yoga & meditatie
9:30 ontbijt
10:45 – 12.45 workshop
12:45 lunch
15:00 –  17.00 workshop of vrije tijd (om de dag, afgewisseld)
18:00 diner
20:00 om de avond: special event (bv. kirtan, cacao ceremonie, dansen)

Vertrek is op vrijdag 20 juli na de lunch.

Locatie

De lokatie is het Hof van Kairos: een prachtige oude boerderij in de achterhoek die is opgeknapt en nu plaats biedt aan 19 mensen. Een tot in de puntjes verzorgd huis met een mooie yogazaal en een grote omsloten en bloemrijke tuin. De omgeving behoort tot het coulissenlandschap, dat wil zeggen: kleinschalig en afwisselend. Akkers, weilandjes, bossen, beekjes, houtwallen en boerderijen wisselen elkaar af. Je kan er prachtig wandelen en fietsen. Op 15 minuten fietsen van het huis ligt een groot meer met strandjes waar je fijn kan zwemmen. Winterswijk is makkelijk bereikbaar, zelfs per trein, en toch ben je écht weg.

Er zijn 5 één-persoonskamers, 5 twee-persoonskamers en één kamer met 4 bedden. Je kan ook een tentje opzetten in de tuin als je wilt.

Er worden heerlijke biologische, vegetarische en gezonde maaltijden verzorgd , je wordt in deze week echt verwend!

Prijzen

-Deelname aan de week kost €600,- op basis van een gedeelde kamer als je je aanmeldt vóór 14 juni.
-Na 14 juni betaal je €700,-
-Minima/studentenkorting: €100,-, dus als je je ook nog op tijd opgeeft betaal je maar €500,-!
-Toeslag voor een eenpersoonskamer: €50,- Reserveer de kamer door hieronder ook het ticket ‘Private Room’ te kopen.
-Je kan ook eerst alleen de aanbetaling van €200,- doen om je plekje te reserveren. Koop dan het ticket ‘aanbetaling’ hieronder. Je krijgt dan later een rekening voor het resterende bedrag. Volledige betaling in ieder geval vóór 1 juli, anders vervalt je reservering.
-Annuleringsvoorwaarden: meld je je ná 14 juni weer af, dan wordt de aanbetaling in rekening gebracht (€200,-). Meld je je na 1 juli af, dan krijg je de helft van het totale bedrag terug.

Tot Slot

-De week is open voor zowel beginners als meer gevorderde yogi’s
-De lessen worden mogelijk in het Engels gegeven.
-Er kunnen maximaal 19 deelnemers mee, meld je snel aan!
-Neem bij vragen gerust contact op met Dieke of Selle!

je aanmelden kan binnenkort!

Gegevens

Begin:
14 juli @ 17:00
Einde:
20 juli @ 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hof van Kairos
Vosseveldseweg 17
Winterswijk, 7107 AD
+ Google Maps
Website:
http://www.hofvankairos.nl