Laden Evenementen

« Alle evenementen

Mini Cursus Massage!

30 oktober @ 10:00 - 16:30

In één, twee of drie zondagen krijg je een introductie in de Thaise Yoga Massage! Je leert een massage geven die niet alleen prettig is om te krijgen, maar ook om te géven!

In deze mini-cursus leer je een volledige lichaamsmassage geven en krijg je een introductie in de principes van de Thaise Yoga Massage. Je leert hoe je je lichaam het beste kan gebruiken en hoe je kan voelen wat je ontvanger nodig heeft. Je leert massage technieken die eenvoudig zijn om aan te leren, maar die fantastisch voelen! Ondertussen leer je jezelf en je eigen lijf steeds beter kennen.

Een les in Thaise Massage komt altijd met een bijzondere, heel ontspannen sfeer. Je hoeft geen ambitie te hebben om masseur te worden, de lessen zelf zijn ook een fantastische manier om te ontspannen, tot jezelf te komen en hele fijne dag te hebben. En uiteraard krijg je tijdens de les evenveel massage als dat je geeft!

Voor wie:
Je hebt voor deze cursus geen ervaring nodig, iedereen is welkom. Je mag samen komen, of alleen. Je krijgt een reader met al het materiaal, zodat je alles thuis weer rustig kan nalezen en oefenen.

Locatie:
Yogatuin, Deventer

Data:
Zondag 30 oktober, zondag 20 november en zondag 11 december, van 10 tot 16.30

Dagindeling:
We beginnen de dag met een korte, rustige yogales, waarin je thuiskomt in je eigen lijf, en wat bewegingsprincipes leert, die je weer kan toepassen in de massage. Na een korte pauze bestaat de dag uit twee Thaise Yoga Massage lessen, met een lunchpauze tussendoor:

10.00 – 11.00 yogales
11.00 – 11.15 thee- of koffiepauze met wat lekkers
11.15 – 13.00 Thaise massage les
13.00 – 14.00 lunchpauze
14.00 – 16.30 Thaise massage les

Over de docent:
Selle staat bekend om haar rustige manier van uitleggen, en haar vele geduld en plezier bij het je helpen aanleren van de technieken. Ze heeft jarenlange ervaring, en een scherp oog als het gaat om bewegingspatronen.

Kosten:
Alle drie de zondagen: €135,-
Een dag meedoen: €55,-
Twee dagen €100,-

Opgeven:
Wil je meedoen, of heb je vragen? Stuur een mailtje naar: info@yogatuin.nl

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://yogatuin.nl/evenemementen/mini-cursus-massage/

Locatie

Yogatuin
Zutphenseweg 55
Deventer, 7418AH Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Yoga met Selle
Telefoon:
0618368464
E-mail:
info@yogametselle.nl
Bekijk de site van Organisator