Laden Evenementen

« Alle evenementen

Yogales Intermediate – Wageningen en online

6 januari @ 19:45 - 21:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

- €9 – €120
live online lessen

Wekelijkse Critical Alignment Yogales in Wageningen op woensdag van 19.45 tot 21.15

Serie van 12 lessen. We starten op 6 januari en eindigen op 24 maart.

Niveau: intermediate

Je kan de les zowel online als in de studio volgen:

12 studio lessen: je geeft je op voor de hele serie en betaalt €120,-. Je krijgt óók de Zoom link én alle opnames van de lessen. Let op: als de studio weer dicht moet vanwege de Corona-maatregelen, gaan de lessen online door. Je krijgt dan niet je geld terug. Verkoop begint op maandag 7 december om 12.00. Wees er op tijd bij, verkoop gaat waarschijnlijk snel!

12 online lessen: Je koopt de hele serie lessen voor €60,- Je krijgt de Zoom link én een link naar de opnames van de lessen, dus je kan ze ook achteraf bekijken. Ik zet de opnames van de lessen uiterlijk donderdagavond online. Let op: we maken in de les gebruik van alle tools, je kan de oefeningen waar we het hoofdstandbankje voor gebruiken overslaan, maar een strip en boogje heb je in ieder geval nodig!

Online – losse les: Je kan online ook af en toe een les meedoen, je betaalt dan €9 per les. Je krijgt een Zoom link voor de live les, maar níet de opname. Let op: je hebt tools nodig om mee te doen, in ieder geval een stripje en soms ook een boogje.

NB: heb je een strippenkaart bij Het Yogaschooltje? Je kan je ook via hun rooster inschrijven voor een losse online les.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 januari
Tijd:
19:45 - 21:15
Kosten:
€9 – €120
Evenement Categorie:

Locatie

Het Yogaschooltje
Rouwenhofstraat 10
Wageningen, 6701 BB Nederland
+ Google Maps
View Locatie Website

Organisator

Yoga met Selle
Telefoon:
0618368464
E-mail:
info@yogametselle.nl
View Organisator Website