Laden Evenementen

« Alle evenementen

Yogales online en (later) in Wageningen – Intermediate

9 juni @ 19:45 - 21:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:45 on woensdag, happening 12 times

- €9 – €75

Een serie van 12 yogalessen. We beginnen op 7 april en de reeks eindigt op 23 juni. In eerste instantie zijn alle lessen online.

Hopelijk mogen we in de loop van de lente weer bij elkaar komen en zullen er weer lessen plaatsvinden in de studio in Wageningen! Voor de lessen in de zaal betaal je tzt een toeslag (€5 per les), maar als je je nu opgeeft voor de hele serie heb je voorrang op een plekje in de studio. Uiteraard blijft er óók de mogelijkheid om de lessen alleen online te volgen.

Als je meedoet met de hele serie krijg je van de lessen ook de opname, dus je kan de les ook in je eigen tijd (nog een keer) doen. Bij een losse les krijg je de opname niet.

De lessen zijn op intermediate niveau, je hebt dus al enige ervaring nodig met Critical Alignment. Ook heb je thuis een stripje, vilten mat, boogje en schouderstandblok nodig. Heb je nog niet alles? Overleg even met mij, je kan de tools van mij kopen of lenen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Intermediate les
12 online lessen, van 7 maart tot 23 juni.
75,00
Onbeperkt
Losse online les - intermediate
Zoom link to the class!
9,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
19:45 - 21:15
Kosten:
€9 – €75
Evenement Categorie:

Locatie

Het Yogaschooltje
Rouwenhofstraat 10
Wageningen, 6701 BB Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Yoga met Selle
Telefoon:
0618368464
E-mail:
info@yogametselle.nl
Bekijk de site van Organisator