Laden Evenementen

« Alle evenementen

Yogaweek in Zuid-Limburg!

8 augustus @ 16:00 - 14 augustus @ 11:00

- €200

Critical Alignment Yogaweek door Selle Postma!

Locatie

Op een van de mooiste plekjes van Nederland in het zuiden van Limburg, ligt Jardin Juliette! Een oude jeugdherberg, nu omgetoverd tot een prachtige locatie voor een yogaweek.

Verscholen in de heuvels, en heel veel groen, ligt deze heerlijke plek. Ze bezit een prachtige yogazaal, waar we veel zullen zijn, maar verder ook heel veel ruimte om het huis, die we helemaal voor onszelf hebben. Om te eten aan lange tafels, te liggen in het gras of een kijkje te nemen in de boomgaard.

Wandelend door de heuvels naar Noorbeek voor een ijsje? Even op bezoek in België? Wat cultuur snuiven in Aken? Het hoort allemaal tot de mogelijkheden!

Programma

Deze week is bedoeld als een echt cadeau voor jezelf. We beginnen de dag in stilte, de eerste les is een meditatieve les waarin we wakker worden op een rolletje of stripje, en waarin thema’s die we de rest van de dag uitwerken worden neergezet. We eindigen die les met een zittende meditatie die we opbouwen tot ongeveer 20 minuten. Dan volgt een eenvoudig ontbijt. Daarna: beweging! Concepten uit de eerste les worden verder uitgewerkt, nu meer toegespitst op beweging. In een rustige flow wordt je hele lijf wakker en leer je het steeds beter kennen. Na een uitgebreide lunch ben je vrij om de omgeving te verkennen of juist een siësta te houden. Aan het einde van de middag volgt nog een korte yogasessie met focus op de omgekeerde houdingen. Tenslotte geef ik voor de liefhebbers nog een paar lessen Acroyoga (spelend elkaar leren kennen) en Thaise Yoga Massage (heerlijk ontspannen je bed in)!

De week is een echte reset, alle vastzittende delen van je lijf (na een jaar lang thuiswerken?!) komen aan het licht en worden weer tot bewegen uitgenodigd. Er is veel ruimte voor introspectie, stilte en rust. Verder wordt er (overheerlijk) voor je gekookt, en je hoef je je over weinig druk te maken. Energie gaat weer stromen, je lijf voelt weer vrij, sterk en ontspannen aan!

Dagindeling

aankomst: zondag 8 augustus vanaf 16.00, diner om 19.00, korte bijeenkomst om 20.30

maandag tot en met vrijdag:
7.30-8.45 : yoga / passieve oefeningen (rolletje, stripje) en meditatie
8.45-10.00 : ontbijt
10.00-12.00 : yoga / alignment en flow
12.30-13.30 : lunch
13.30-16.00 : vrij
16.00-17.00 : acroyoga / elkaar spelenderwijs leren kennen (op maandag, dinsdag en donderdag)
17.30-18.30 : yoga / focus op omgekeerde houdingen (geen les op woensdag)
18.30-19.30 : diner
20.30-22.00 : Thaise yoga massage (op woensdag en vrijdag)

zaterdag 16 augustus vertrek in de loop van de ochtend.

De omgeving is prachtig! Een dagje of weekendje in de buurt aan de yogaweek vastplakken is zeker aan te raden!

Kamers

Er zijn 5 slaapkamers, met 2, 3 en 4 bedden. Verder mogen er twee kleine tentjes op het terrein geplaatst worden, en één campertje. Het maximaal aantal deelnemers is 17.

Prijs

Deelname aan de yogaweek kost €650,- Het maakt daarbij niet uit of je in een kamer, tent of camper slaapt. Je reserveert een plekje door een aanbetaling te doen van €200,-. Voor de rest van het geld stuur ik je begin juli een factuur, die moet uiterlijk 10 dagen voor aanvang betaald zijn.

Corona

Het is uiteraard even afwachten hoe de wereld eruit ziet in augustus. Mijn idee voor deze week: we creëren een kleine vrijplaats. Je komt alléén als je klachtenvrij bent, en ik zal je vragen een zelftest te doen voordat je komt (dit is vrijwillig en hoeft uiteraard niet als je gevaccineerd bent). Verder vraag ik je om tijdens de week voorzichtig te zijn met contact met de ‘buitenwereld’. Zo hoeven we onderling geen afstand te houden of mondkapjes te dragen en blijft de kans op besmetting zeer klein.

Annuleringsvoorwaarden

Als de week gecanceld wordt door mij of vanwege Corona maatregelen krijg je al je geld terug. Als jij zelf afzegt:

Tot 30 dagen van tevoren: je krijgt al je geld terug
30 tot 10 dagen van tevoren: Je krijgt alleen de aanbetaling niet terug
10 of minder dagen van tevoren: je krijgt de helft van je geld terug

Als je klachten krijgt vlak voordat de week begint, zal ik je vragen je zo snel mogelijk te laten testen. Als de test positief is, krijg je al je geld terug. Is de test negatief dan kan je alsnog komen, óf  je kiest voor terugbetaling van de helft van je geld zoals bij een afmelding voor elke andere reden.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Aanbetaling yogaweek 2021, slapen in een tent
Ik neem mijn eigen (kleine) tentje mee!
200,00
1 beschikbaar
Aanbetaling yogaweek 2021, slapen in een bed
Ik slaap graag op een van de kamers (2 tot 4 persoons)
200,00
12 beschikbaar
Aanbetaling yogaweek 2021, camper
Ik neem mijn eigen camper mee!
200,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Gegevens

Begin:
8 augustus @ 16:00
Einde:
14 augustus @ 11:00
Kosten:
€200
Evenement Categorie:

Locatie

Jardin Juliette
Onderschey 3
Noorbeek, 6255 NM Nederland
View Locatie Website

Organisator

Yoga met Selle
Telefoon:
0618368464
E-mail:
info@yogametselle.nl
View Organisator Website