Thaise Yoga Massage

Deze massage lijkt op yoga: er wordt gebruik gemaakt van rek, druk en beweging om het lichaam te verleiden tot ontspanning.

Een Thaise Yoga Massage is een unieke ervaring, een heilige dans tussen de gever en ontvanger. En hoewel de één actief is en de ander passief, zoeken beide naar een meditatieve gemoedstoestand waarin het lichaam zichzelf kan genezen.

In een massage krijgt het lichaam wat het in het dagelijks leven vaak tekort komt: liefdevolle aanraking en beweging in gebieden die stijf zijn. Gespannen spieren worden rustig op rek gebracht, stijve gewrichten tot beweging verleidt. Via beweging wordt het lichaam eraan herinnert dat het vrij en beweeglijk is!

Bovenal is een massage een directe manier van communicatie met het zenuwstelsel en de diepere lagen van het bewustzijn. Het vertelt je, via aanraking, dat je ontspannen mag en dat je al heel bént.

De massage wordt geheel gekleed gegeven, op een mat op de vloer in de studio: Rouwenhofstraat 10 in Wageningen.

Thaise Yoga Massage, enkele tips:

  • Draag kleding waarin je makkelijk beweegt, met lange mouwen en broekspijpen. Neem ook sokken en een vest of trui mee. Er is een kleedkamer in de studio.
  • Eet geen grote maaltijd vlak voor de massage.
  • Raadzaam is om na de massage je dag niet al te druk in te plannen, geef jezelf de ruimte om de massage te laten doorwerken.

Prijs

  • 1 uur: € 55,00
  • 1,5 uur: € 65,00
  • 2 uur: € 75,00

Maak een afspraak voor een massage

Wil je leren om zélf een Thaise Massage te geven? Elke tweede vrijdag van de maand is er een massage les in de studio! Kijk bij de events voor meer info!

óf:

© Copyright - Yoga met Selle

Login

Lost your password?