AcroYoga Wageningen

AcroYoga verbindt de mindfulness van yoga, het samenwerken uit de acrobatiek en de liefdevolle aanraking van Thaise massage. AcroYoga cultiveert vertrouwen, speelsheid en verbondenheid.

Bij AcroYoga wordt je uitgedaagd in kracht, souplesse en precisie maar bovenal: vertrouwen! Wanneer we oog in oog komen staan met onze eigen grenzen en angsten, blijkt dat de mensen om ons heen ons zo graag helpen! Dit maakt dat we ons veilig voelen om nieuwe dingen uit te proberen, open te stellen en zo te groeien. Dit is het hart van AcroYoga: een veilige en speelse omgeving creeren waarin we elkaar helpen in plaats van elkaar beconcurreren.

De meeste mensen die aan AcroYoga denken, denken aan de partner-acrobatiek oefeningen, en dat is zeker een onderdeel ervan, maar AcroYoga heeft ook een hele zachte, warme kant: die van de Thaise massage en het Therapeutisch vliegen. Ze vullen elkaar prachtig aan: uitdaging en ontspanning wisselen elkaar af en vloeien in elkaar over. Uiteindelijk gaat het over hetzelfde: via AcroYoga leer je communiceren, vertrouwen en samenwerken.

Er zijn op het moment geen AcroYoga lessen bij Yoga met Selle, elders in Wageningen worden wel lessen en jams georganiseerd, wordt lid van de Facebookgroep AcroYoga Wageningen om op de hoogte te blijven!

© Copyright - Yoga met Selle