Contact

2 + 5 = ?

Het team

Selle Postma

Eigenaar, Yogadocent, Masseur

Ik ben ooit biologie gaan studeren omdat ik zoveel bewondering voel voor de natuur, voor het leven. Datzelfde gevoel van verering voor het leven en het lichaam ervaar ik, soms, als ik yoga beoefen. Helaas staat er vaak veel in de weg. Negatieve gedachten, over onszelf, onze omgeving. Onrust en spanningen die we tegenkomen in ons lichaam. Onmacht, frustratie, onbekwaamheid. Dit is onze taak in het oefenen, om deze blokkades onder ogen te zien, ze met zachtheid en oneindig veel geduld en vertrouwen te benaderen. Om ze zo in te zien dat het maar een laagje is, dat na een beetje afstoffen de schatten daaronder altijd nog aanwezig waren. Als je dat inziet lossen de spanningen zich langzaam op, en blijft er een puur gevoel van plezier en waardering over.

Datzelfde vond ik terug in Thaise massage. Een gevoel van volledige acceptatie en waardering voor een lichaam, voor een persoon, precies zoals het nu is, dat is wat ik over probeer te brengen via aanraking.

Ook in AcroYoga zoek je naar dezelfde schoonheid. Nu in contact met elkaar, wat het tegelijkertijd makkelijker en moeilijker maakt. De frustraties liggen sneller bloot, anderen spiegelen precies wat er in jou gebeurd, aan de andere kant heb je ook de hulp van anderen en zijn de overwinningen nóg groter.

Gevolgde opleidingen:

Suzanne de la Fonteijne

Yogadocent, Yoga op locatie

Ik ben een duizendpoot met vele interesses, maar yoga is al meer dan 13 jaar een stabiele factor in mijn leven. Toen ik in Wageningen terecht kwam in 2010 begon ik lessen te volgen bij Selle en ik ben nooit meer weggegaan! Critical Alignment Yoga heeft mij door de jaren heen geholpen van fysieke (rug)klachten af te komen en is een spiegel voor hoe je in het dagelijks leven omgaat met allerlei soorten spanning. 

We zijn erg gericht op taken uitvoeren en resultaten behalen. We vergeten goed te zorgen voor dat unieke lijf dat ons dag in dag uit van A naar B brengt. Wanneer we de weg terugvinden naar ons lijf en ons gevoel, kunnen we leven vanuit ontspanning en balans en kunnen we ons leven vormgeven zoals we dat graag zouden zien, zonder enige belemmeringen.

Zelfonderzoek staat centraal in mijn leven en ik zie het als een groot cadeau dat ik dit proces mag begeleiden als docent. Ik geef nu bijna 2 jaar les, en kan niet wachten om nog meer mensen te laten ervaren hoe fijn het is om je lijf soepel en sterk te maken vanuit de yogaprincipes van Critical Alignment.

Ik breng ook graag beweging op de werkvloer of bijvoorbeeld als programmaonderdeel van een festival of training. Met een bakfiets vol yogamatjes en stripjes kom ik overal in Wageningen en omgeving lesgeven. Stuur mij een email voor meer informatie en aanvragen.

Gevolgde opleidingen:

© Copyright - Yoga met Selle

Login

Lost your password?