Contact

  • Adres

    Rouwenhofstraat 10, 6701 BB Wageningen

  • Rekeningnummer

    NL29 TRIO 0390 3853 28 t.n.v. Yoga met Selle

  • Parkeren

    Parkeren kan aan het begin van de Rouwenhofstraat, tot 18.00 is het betaald!

Het team

Selle Postma

Eigenaar, Yogadocent, Masseur

Ik ben ooit biologie gaan studeren omdat ik zoveel bewondering voel voor de natuur, voor het leven. Datzelfde gevoel van verering voor het leven en het lichaam ervaar ik, soms, als ik yoga beoefen. Helaas staat er vaak veel in de weg. Negatieve gedachten, over onszelf, onze omgeving. Onrust en spanningen die we tegenkomen in ons lichaam. Onmacht, frustratie, onbekwaamheid. Dit is onze taak in het oefenen, om deze blokkades onder ogen te zien, ze met zachtheid en oneindig veel geduld en vertrouwen te benaderen. Om ze zo in te zien dat het maar een laagje is, dat na een beetje afstoffen de schatten daaronder altijd nog aanwezig waren. Als je dat inziet lossen de spanningen zich langzaam op, en blijft er een puur gevoel van genot en waardering over.

Datzelfde vond ik terug in Thaise massage. Een gevoel van volledige acceptatie en waardering voor een lichaam, voor een persoon, precies zoals het nu is, dat is wat ik over probeer te brengen via aanraking.

Ook in AcroYoga zoek je naar dezelfde schoonheid. Nu in contact met elkaar, wat het tegelijkertijd makkelijker en moeilijker maakt. De frustraties liggen sneller bloot, anderen spiegelen precies wat er in jou gebeurd, aan de andere kant heb je ook de hulp van anderen en zijn de overwinningen nóg groter.

Gevolgde opleidingen:

Suzanne de la Fonteijne

Yogadocent

Ik ben een duizendpoot met vele interesses, maar yoga is al meer dan 12 jaar een stabiele factor in mijn leven. Toen ik in Wageningen terecht kwam in 2010 begon ik lessen te volgen bij Selle en ik ben nooit meer weggegaan! Critical Alignment Yoga heeft mij door de jaren heen geholpen van fysieke klachten af te komen en is een spiegel van hoe je in het dagelijks leven omgaat met allerlei soorten spanning. Ik ben iemand die houd van zelfonderzoek en het uitwisselen van ervaringen is één van de leukste en waardevolste dingen die er is. Het lesgeven is afgelopen jaar zó goed bevallen dat het zeker naar meer smaakt. Ik kan dus niet wachten om nog meer mensen te laten ervaren hoe fijn het is om meer te bewegen, je lijf soepel en sterk te maken en de techniek die CAY te bieden heeft, goed over te brengen.

© Copyright - Yoga met Selle

Login

Lost your password?