Contact

0 + 5 = ?

Over Selle

Ik ben ooit biologie gaan studeren omdat ik zoveel bewondering voel voor de natuur, voor het leven. Datzelfde gevoel van verering voor het leven en het lichaam ervaar ik, soms, als ik yoga beoefen. Helaas staat er vaak veel in de weg. Negatieve gedachten, over onszelf, onze omgeving. Onrust en spanningen die we tegenkomen in ons lichaam. Onmacht, frustratie, onbekwaamheid. Dit is onze taak in het oefenen, om deze blokkades onder ogen te zien, ze met zachtheid en oneindig veel geduld en vertrouwen te benaderen. Om ze zo in te zien dat het maar een laagje is, dat na een beetje afstoffen de schatten daaronder altijd nog aanwezig waren. Als je dat inziet lossen de spanningen zich langzaam op, en blijft er een puur gevoel van plezier en waardering over.

Datzelfde vond ik terug in Thaise massage. Een gevoel van volledige acceptatie en waardering voor een lichaam, voor een persoon, precies zoals het nu is, dat is wat ik over probeer te brengen via aanraking.

Ook in AcroYoga zoek je naar dezelfde schoonheid. Nu in contact met elkaar, wat het tegelijkertijd makkelijker en moeilijker maakt. De frustraties liggen sneller bloot, anderen spiegelen precies wat er in jou gebeurd, aan de andere kant heb je ook de hulp van anderen en zijn de overwinningen nóg groter.

Gevolgde opleidingen:

© Copyright - Yoga met Selle