Lesrooster

De studio wordt overgenomen door Het Yogaschooltje! Binnenkort komen er ook Critical Alignment lessen op hun rooster. Voor nu zijn er alleen online lessen verkrijgbaar via onze winkel.  Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van verdere ontwikkelingen!

Uitleg van de lessen

Alle yogalessen zijn gebaseerd op de principes van Critical Alignment Yoga. 

Beginnersles

  • In deze les wordt je langzaam je lichaam ingeleid. Je focus wordt groter en je leert je lichaam steeds beter kennen. Ontspanning, beweging en krachtsopbouw zorgen voor een lichaam wat steeds opener en prettiger aanvoelt.

Therapie les

  • De therapielessen zijn speciaal voor mensen met rug- of stressgerelateerde klachten. Maak een afspraak voor een intake gesprek voordat je naar les komt!

Gevorderden les

  • Bedoeld voor iedereen die al ervaring heeft met Critical Alignment Yoga en zich klaar voelt voor uitdagender houdingen, minder uitleg en meer focus op omgekeerde houdingen en meditatie.

Thaise Massage les

  • Tijdens deze lessen leer je hoe je een Thaise Massage kan geven, zó dat de massage niet alleen fijn is om te krijgen, maar ook om te geven! Je hebt geen ervaring nodig, ook geen partner. Elke tweede vrijdag van de maand, kijk bij de  events voor meer info.

© Copyright - Yoga met Selle

Login

Lost your password?